A.R.G.O.

Casanova (muzikál 2012)

A.R.G.O. zajišťovalo:
Do muzikálu Casanova na open air scéně zámku Hluboká jsme připravili herce na šermířské výkony, sestavili úvodní choreografii souboje Casanovi se strážnými, choreografii scény, ve které Giacomo dává hodinu šermu své ctitelce komtese Adéle Bullitové a panu režisérovi jsme odborně asistovali při realizaci pistolového souboje s hrabětem Branickým.
Produkce muzikálu Casanova využila naše služby. Argo kostymérna zapůjčila některé kostýmy a argo zbrojíři dodali pro představení flerety, kordy, šavle i bambitky a zároveň herce naučili zbraně bezpečně používat. 

Petr Nůsek A.R.G.O. o spolupráci: 
K romantickému zámku bezesporu patří romantické představení. Takže pánové, vezměte slečny, dámy a manželky a hurá na jednu z nejkrásnějších památek na jihu Čech.
Osobně jsem zavzpomínal na období mých šermířských začátků. S píseckou skupinou historického šermu Rival jsme na nádvoří zámku Hluboká realizovali nejedno představení už v 80. letech. Před branou jsme šermovali pro první akční Československou reklamu, pro socialistický podnik Klenoty. Mimochodem, natáčela se na Hluboké v roce 81 a současně na zámku probíhalo tajné zasedání RVHP (Rada vzájemné hospodářské pomoci), takže nechyběli ani "diváci" z hladovějící Afriky, osvobozené Kuby a Čínou ohrožovaného Vietnamu. 


TOPlist